Knight Empire World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Knight Empire World

KnightEmpireWorld'un Forum Sitesi...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
KnightEmpireWorld (95.168.175.80) server Forumuna HoşGeldiniz....İyi Forumlar.

Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(

2 posters
YazarMesaj
Fulltimebifrost
Üye
Üye
Fulltimebifrost

Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Empty
MesajKonu: Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(   Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( EmptyPtsi Eyl. 14, 2009 11:29 pm

Warriorlarda

Scream
Shock STUN (Master 20 skilli)
Staggering atack (Attack 82 skilli)
Double Damage

Bu skillerin hiçbirisi çalışmıyor Arenada test ettik screamda adamın uzerinde işaret çıkıyor fakat donma yok kaçkere attıysam 1kere bile donmadı tanıtımda bug yok çalışıyor yazılmış fakat hiçbirisi çalışmıyor sadece legcut kullanarak adam kesmek imkansız gibi bişi oda kesin yavaşlatmıyor zaten roguelerde crit defans kırma çalışırken bizde hiçbirisi çalışmıyor lutfen ilgilenin artık herturlu kaçıyor adamlar Crying or Very sad

NOT=Siteden clientinizi aldım patchler falan herşey var saygılar... Mad Crying or Very sad
RealAction
Moderatör
Moderatör
RealAction

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Imgleft25/100Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Emptybarbleue  (25/100)
Seviye:
Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Expf14/100Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Emptybarbleue  (14/100)
Güçlülük:
Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( 1665316632/100Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Emptybarbleue  (32/100)

MesajKonu: Geri: Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(   Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( EmptySalı Eyl. 15, 2009 5:07 am

scream çalışıyo bu 1 ayrıca warrior 82 skill i veya double damage çalışsaydı en eziq warrior 2k vururdu onların kapalı olamsınınn bi sebebi war !!!ama stun konusu dogru düzeltilmesi gerekir.Ayrıcagidip öyle flame silahla deyil o skilleri light silahla dene light silah kitler flame deyil..
Fulltimebifrost
Üye
Üye
Fulltimebifrost

MesajKonu: Geri: Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(   Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( EmptySalı Eyl. 15, 2009 9:29 am

Scream çalışıyomu ? bana bitane vuran adam göster en az 50kere attım daha 1kere bile dondurmadı kimseyi arenada 10kere attım adam 1kere donmadı nasıl olcak bu iş ve sen gelmiş çalışıyor diyosun +sizin crit ve defans kırma çalışıyor bizde 1tane adam gibi çalışan skill yok taktik sıfır anca duz vuruyoruz 80 skilliyle... ve kapalı olmasının sebebi var diosunda adamlar orjinalde boşunamı koymuş onları rogueler warriora 2k atıyor sen gelmişsin neyden bahsediyosun
RealAction
Moderatör
Moderatör
RealAction

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Imgleft25/100Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Emptybarbleue  (25/100)
Seviye:
Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Expf14/100Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Emptybarbleue  (14/100)
Güçlülük:
Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( 1665316632/100Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( Emptybarbleue  (32/100)

MesajKonu: Geri: Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(   Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( EmptySalı Eyl. 15, 2009 10:04 am

Onlar orjin skill deyil cnm beni db de ekliydi o skilller kaldırlamıyo ama etkisiz hale getirilebiliyo onlar japko skilleri 82 ve 78 skilleri..
cz de beni bazıları kitliyo ama elinde light silah olamsı laızm kitlemen için yoksa kitleyemssin yukardada yaızyo iyi oku ..
Fulltimebifrost
Üye
Üye
Fulltimebifrost

MesajKonu: Geri: Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(   Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :( EmptySalı Eyl. 15, 2009 12:44 pm

scream orjınal çalışmıyor roguelerde master 20 skili çalışıyor warriorlar master 20 çalışmıyor sen hala bana nediyosun ya :S ayrıca elinde light silah falan olması lazım yazmıyor ingilizcemiz var okadar skilldeki açıklamayı iyi oku uskoda raptorlada scream atıyoduk kitliyodu ( bu arada skilleri kaldırabiliyosun skill tbl dosyasını editlersen clientin içinde olması lazım ama patchle gönderebilirsiniz oyunculara ve db dende o skili etkisiz hale getirirsen patchte o dosyayı alan herkezde skill gozukmez böylece insanlar çalışmayan skillere boşuna puan vermez)

Warriordaki bozuk skiller lutfen ilgilenin artık :(
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Server e destes icin lütfen up layınız..
» Ya Su Lotto İşine bi açıklık qetirin Lutfen içeri
» zones hatası alıyorum yardım edin lütfen