Knight Empire World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Knight Empire World

KnightEmpireWorld'un Forum Sitesi...

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
KnightEmpireWorld (95.168.175.80) server Forumuna HoşGeldiniz....İyi Forumlar.

Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.

4 posters
YazarMesaj
laztik
Üye
Üye

Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. Empty
MesajKonu: Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.   Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. EmptyPtsi Eyl. 07, 2009 1:08 pm

sLm. Ben bu serwera yeni kaydoldum. Oyuna girer girmez bana hangi ırk olacağımı sormadan karusa attı. Sonra her karakter oluşturma denememde beni oyundan atıyor. ??? Yardımm...
Admin
Kurucu
Kurucu
Admin

Başarı Puanı
Başarı Puanı:
Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. Imgleft50000/50000Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. Emptybarbleue  (50000/50000)
Seviye:
Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. Expf50000/50000Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. Emptybarbleue  (50000/50000)
Güçlülük:
Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. 1665316650000/50000Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. Emptybarbleue  (50000/50000)

MesajKonu: Geri: Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.   Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. EmptyPtsi Eyl. 07, 2009 3:13 pm

hangi harflerle id ve şifre açmayacağın yazıyor tanıtımda
https://keworld.forumdizini.com
laztik
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.   Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. EmptyPtsi Eyl. 07, 2009 6:39 pm

Hayır... Onla alakalı değil. Hangi hesabı alırsam alayım, oyuna girer girmez seçim yapmadan beni orc yapıyor. Ardından ne karakter açarsam açayım oyun aniden kapanıyor. Hızlıca bir hata veriyor hemen yok olduğu için hiç bişi okuyamıyorum. Yardım...!
NéTqoLiK
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.   Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. EmptySalı Eyl. 08, 2009 12:59 pm

Aynı Sorun Bendede Çıktı :S Oyundan Birden aTıyoR ne yapmamıs qeReKio xS
tarik147
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.   Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum. EmptyCuma Eyl. 11, 2009 7:07 pm

bendede wardı artık olmuyo oyuna girerken ID yi kullanılmayan ve s g i harfleri _ fln olmayan bi sekilde yaz sonra oluyo

Sorun... : Karakter Oluşturamıyorum.
1 sayfadaki 1 sayfası